U bent hier

Actualiteit

woensdag 29 november 2017, 13:30

Campagne ABVV: Het is tijd om het roer om te gooien

Maak jij je zorgen over de toekomst van je kinderen? Lig je wakker van je pensioen? Of wordt het steeds moeilijker om je werk en privé te combineren? Misschien zoek je al een hele tijd naar die ene droomjob met een degelijk contract, een goed loon en aantrekkelijke vooruitzichten? Of je stelt je vragen over hoe er met fiscaliteit wordt omgegaan? Wij geloven dat het anders en beter kan.

Wij geloven in een warme samenleving waar iedereen het goed heeft. Wij geloven dat we samen sterk genoeg zijn om het roer om te gooien.

Daarom lanceert het ABVV vanaf 29 november de campagne ‘Samen kan het anders’ en roepen we iedereen op om hun bezorgdheden met ons te delen. Zorgen over hun inkomen, fiscaliteit, werk, gezondheid en de openbare diensten waarop ze rekenen.

Laat je stem horen via de website www.samenkanhetanders.be.

Daar lees je ook de getuigenissen van Els, Kim, Narjess en Serge. En je vind er ook onze alternatieven, want die zijn er: een minimumloon van 14 euro bruto, eerlijke fiscaliteit, betaalbare dienstverlening, een hoger minimumpensioen en werkbaar werk.